16-06-2016: We hebben zojuist negen nieuwe Loop handgrepen aan onze lederen handgreep collectie toegevoegd. De Loop knoppen die we in de zomer van 2015 lanceerde zijn een groot succes gebleken. Loop knoppen zijn uitgegroeid tot een van onze bestsellers na slechts een maand na de introductie. De combinatie van echt Zweedse Tärnsjö leder dat verouderd en een mooie glans krijgt, en de chroom, messing en koperen knoppen zijn een groot succes geweest.

Loop handgrepen zijn verkrijgbaar in negen verschillende varianten. Drie verschillende kleuren leer zijn gecombineerd met drie verschillende metalen knoppen. U kunt kiezen uit natuurlijk, bruin of zwart leer en deze combineren met messing, koperen of chromen knoppen.

Leder uit Tärnsjö Garveri

Het leer dat gebruikt wordt voor Loop handgrepen is afkomstig van een leerlooierij genaamd Tärnsjö Garveri AB. Onze leverancier heeft actief getest en rond gekeken bij verschillende leveranciers om het beste kwaliteit leder te vinden. Uiteindelijk kwamen zij bij Tärnsjö Garveri, en hier vonden ze wat ze zochten. De belangrijkste elementen bij het ontwerpen van Loop handgrepen en te beslissen over de leverancier, was de vraag naar de absoluut beste kwaliteit in combinatie met snelle leveringen van de gewenste hoeveelheden.

Tärnsjö Garveri is sinds 1873 actief. De leerlooierij is een bedrijf dat bekend staat om zijn kwaliteit en kennis van lederen producten. Tärnsjö Garveri is één van de resterende 5% van looien huizen over de hele wereld die nog steeds de traditie van plantaardig looien kiest ten opzichte van de meer tijd en kosten-efficiënte chroom methode. Het aandeel van handgrepen en knoppen is slechts een klein deel van hun bedrijf. Andere producten waar ze beroemd om zijn, zijn bijvoorbeeld zadels, portefeuilles en klassieke aktetassen.

We zijn erg blij dat we aan onze klanten een verzameling van Loop handgrepen en knoppen kunnen aanbieden gemaakt van het unieke Tärnsjö leer. De naam Tärnsjö Garveri garandeert dat we de juiste kwaliteit hebben gekozen en een product hebben dat uniek is in vergelijking met vele andere lederen handgrepen op de markt.

Modern maar toch klassiek

Lederen Handgrepen en knoppen zijn al decennia op de markt. Maar het is pas het afgelopen jaar dat ze meer zichtbaar en beschikbaar zijn geworden in vele winkels. Loop knoppen werden geïntroduceerd in de nazomer van 2015 en werden meteen een succes. Sindsdien is de Loop knop een van onze best verkochte items.

Combineer met andere handgrepen en knoppen

We hebben nu een handgreep aan te bieden naast de Loop knoppen. De collectie van Loop handgrepen is verkrijgbaar in dezelfde combinaties als de knoppen. Op deze manier kunt u met hetzelfde type leder en dezelfde soort metalen knoppen kiezen en combineren.

Een andere optie zou kunnen zijn om de Loop met een messing, koper of chromen knop te combineren met een andere knop of handvat met dezelfde coating uit onze selectie. Bijvoorbeeld de 2078 Knop met de koperen afwerking kan worden gecombineerd met de Loop handgreep of knop met de koperen afwerking. Dankzij deze verschillende combinaties kunt u gemakkelijk een unieke keuken of meubel ontwerpen.