Sobreiro Knop / Haken - Kurk - Liga

Productgegevens

Wie had gedacht dat er knoppen en haken van kurk zijn? Hoewel het verre van een gangbaar materiaal is op de markt voor meubelaccessoires, is het waarschijnlijk nog steeds het meest elementaire materiaal dat we in het verleden hebben gebruikt. Neem bijvoorbeeld wijnkurken. Kurk bestaat er al heel lang. Geweldig om te zien dat het een meer gewaardeerd en toegankelijk materiaal wordt binnen het interieur.

Natuurlijke kurk groeit op het oppervlak van kurkeiken. En terwijl een hele boom gekapt moet worden om een houten handgreep te maken, wordt kurk geoogst van het oppervlak van de boom. En de kurk groeit gewoon weer aan. Het is moeilijk om materiaal te vinden dat hier ecologisch tegenop kan.

De Sobreiro knoppen/haken zijn allemaal gemaakt van kurk geoogst in Portugal. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten Gebruik ze als knoppen aan uw lades of als haak om uw kleding aan te hangen. Mix en match verschillende formaten voor een nog groter effect in uw interieur.

Elk kurkproduct wordt geleverd met de nodige schroeven voor zowel wandmontage als voor montage op kasten. Plaats de Sobreiro-knoppen niet op extra zware deuren zoals ingebouwde diepvriezers en koelkasten.

Onafhankelijk van de afmeting van het product zien ze er allemaal groot uit en zullen ze zeker opvallen, of u ze nu op een kast of aan de muur gebruikt. Toch voegen de Sobreiro haken/knoppen in kurk met hun afgeronde randen veel zachtheid en warmte toe aan uw huis. Het is een onmisbaar interieurdetail voor iedereen die waarde hecht aan een ecologische levensstijl.
Prijs EUR9.22
Op voorraad
Knob size
Small
sku: CRK-KNB-RND-S
Aantal
Materiaal:
Kurk
Mounting:
M6 screws (included
Merk:
Liga
Gemaakt in:
Portugal
Coating:
Cork
Diepte (A):Diameter (C):Hoogte:
50 mm60 mm33 mm
GRATIS VERZENDING

GRATIS VERZENDING

3-5 werkdagen
* Spoedverzending beschikbaar
WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

Bij elk handvat
VEILIGE BETALING

VEILIGE BETALING

SSL veilige verbinding
WIJ ACCEPTEREN

WIJ ACCEPTEREN

alle gangbare betaalmethoden