Floid Knop - Antiek Messing - 35 mm

Productgegevens

Op zoek naar iets anders maar wel met een klassieke, vintage look? Dan is de Floid knop in antiek messing wellicht een goede optie.

Het blad heeft de vorm van veel klassieke knoppen. Maar Floid is ook uitgerust met vrij brede voetjes. De voetjes zijn een belangrijk ontwerpelement en vooral functioneel omdat ze de mogelijke vlekken of krassen rond de schroefgaten bedekken die door uw bestaande handgrepen of knoppen worden veroorzaakt.

Gegoten in zinklegering, vervolgens gecoat in verouderd messing en gelakt met een transparante lak om het handvat te beschermen en oxidatie te voorkomen.

Zinklegering, ook wel Zamak genoemd, is een legering van voornamelijk zink vermengd met andere metalen zoals koper en aluminium. Zamak is perfect om te vormen. Het is robuust en bovendien eenvoudig om verschillende soorten coating op het oppervlak aan te brengen. Om die redenen hebben de meeste handgrepen en knoppen op de markt een zinklegering als basis.

Combineer de Floid knop met de handgreep uit dezelfde collectie. Gebruik de Floid knop op bovenkasten en de handgrepen in verschillende lengtes op laden en inbouwkeukenapparatuur.
Prijs EUR8.23
Op voorraad
sku: 123645-K35
Aantal
Materiaal:
Zink-Alloy
Montage:
M4 screw (incl.)
Merk:
Beslag Design
Bekleding:
Antiek messing
Coating:
Antiek Messing
Diepte (A):Diameter (C):Diameter voet (B):
30 mm35 mm14 mm
GRATIS VERZENDING

GRATIS VERZENDING

3-5 werkdagen
* Spoedverzending beschikbaar
WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

Bij elk handvat
VEILIGE BETALING

VEILIGE BETALING

SSL veilige verbinding
WIJ ACCEPTEREN

WIJ ACCEPTEREN

alle gangbare betaalmethoden