• USP block
  • USP block
  • USP block
  • USP block
USP block
USP block
USP block
USP block

Lecco Handgreep - Mat Zwart

Productgegevens

Lecco is een stevige en brede handgreep met een dikke grip. Hij heeft een mat zwart coating. De handgreep is verkrijgbaar in twee maten: 168 mm en 328 mm breed. De basisvorm van het handvat is recht, terwijl het handvat dikker is en een ovale vorm heeft. De vergrote ovale greep is handig bij grote of zware lades en keukenkastdeuren.

Lecco handgreep is een uitstekende keuze om uw nieuwe keuken af te werken of uw badkamerlades op te frissen.

Gegoten in zinklegering, vervolgens gecoat in verouderd mat zwart en gelakt met een transparante lak om het handvat te beschermen en oxidatie te voorkomen.

Zinklegering, ook wel Zamak genoemd, is een legering van voornamelijk zink vermengd met andere metalen zoals koper en aluminium. Zamak is perfect om te vormen. Het is robuust en bovendien eenvoudig om verschillende soorten coating op het oppervlak aan te brengen. Om die redenen hebben de meeste handgrepen en knoppen op de markt voor meubelaccessoires een zinklegering als basis.

De Lecco kastgreep is een van de vele keukengrepen en knoppen die door het Italiaanse bedrijf Marella worden geproduceerd. Marella vervaardigt al haar producten in hun fabriek in de buurt van Milaan.

Combineer Lecco met alle andere meubelaccessoires van Marella met dezelfde coating. Gebruik Lecco op inbouwvaatwassers of deuren voor grote kasten. Kies de knoppen en schelpgrepen voor kleinere lades en bovenkastdeuren.
Prijs EUR16.20
Op voorraad
CC-afstand
160 mm
sku: 345791-11
Aantal
Materiaal:
Zink-Alloy
Kleur:
Zwart
Montage:
M4 screw (incl.)
Finish:
Mat
Merk:
Marella
Gemaakt in:
Italië
Diepte (A):Hoogte (B):Breedte (C):
30 mm16,5 mm168 mm