Lily Knop - Zwart - Beslag Design

Productgegevens

De Lily knop is een elegante, ronde knop met een zwarte coating. De knop past perfect op Shaker keukens, maar ook op traditionele landelijke keukenlades.

Zijn romantische uitstraling maakt het een prachtig detail voor elk dressoir of bureau in de woonkamer. De Lily knop voegt veel warmte en zachtheid toe aan elk interieur.

De Lily heeft een klassieke grotere ronde voet die de knop die een speciale uitstraling geeft. Dankzij zijn voet met een diameter van 20 mm is het ook de juiste keuze om oude knoppen te vervangen. De brede voet bedekt feilloos eventuele beschadigingen van het schroefgat van de oude knoppen.

De knop is gemaakt van metaal met een zinklegering. Tot slot wordt er een laatste beschermende zwarte laklaag aangebracht. De Lily knop heeft een transparante lak om hem te beschermen tegen beschadiging maar ook om veroudering tegen te gaan.

Combineer de Lily knop met de Soft handgrepen met dezelfde coating. Monteer Lily op uw kastdeuren en gebruik Soft handgrepen op de grotere lades.
Prijs EUR5.91
Op voorraad
sku: 304067-11
Aantal
Kleur:
Zwart
Merk:
Beslag Design
Diameter (C):Diepte (A):Hoogte:
30 mm40 mm20 mm
GRATIS VERZENDING

GRATIS VERZENDING

3-5 werkdagen
* Spoedverzending beschikbaar
WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

Bij elk handvat
VEILIGE BETALING

VEILIGE BETALING

SSL veilige verbinding
WIJ ACCEPTEREN

WIJ ACCEPTEREN

alle gangbare betaalmethoden