Limone Handgreep - Mat Messing

Productgegevens

De Limone pull is een lange, klassieke handgreep met schroefdraad die verkrijgbaar is in twee verschillende maten, met een totale lengte van 175 en 240 mm. Terwijl de basisvorm van het handvat een klassieke vorm heeft, heeft het een stoere twist met zijn bredere voetjes.

De Limone handgreep wordt geleverd met een optionele achterplaat. Gebruik het om de trekgreep een extra dimensie te geven of om beschadigingen of oude schroefgaten van vorige knoppen en handgrepen af te dekken.

Gegoten in zinklegering en vervolgens mat messing gelakt. Zinklegering, ook wel Zamak genoemd, is een legering van voornamelijk zink vermengd met andere metalen zoals koper en aluminium. Zamak is perfect om te vormen. Het is robuust en bovendien eenvoudig om verschillende soorten coating op het oppervlak aan te brengen. Om die redenen hebben de meeste handgrepen en knoppen op de markt voor meubelaccessoires een zinklegering als basis.

Combineer de Limone handgreep met de Garda knop met dezelfde coating. Gebruik Limone handgrepen op bredere lades en de Garda knop op kleinere kastdeuren.
Prijs EUR27.78
Op voorraad
CC-afstand
160 mm
sku: 106123-H160
Aantal
Materiaal:
Zink-Alloy
Finish:
Mat
Montage:
M4 screw (incl.)
Merk:
Aspa Verkstad
Coating:
Messing
Diepte (A):Hoogte (B):Breedte (C):
39 mm7 / 15 mm240 mm
GRATIS VERZENDING

GRATIS VERZENDING

3-5 werkdagen
* Spoedverzending beschikbaar
WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

Bij elk handvat
VEILIGE BETALING

VEILIGE BETALING

SSL veilige verbinding
WIJ ACCEPTEREN

WIJ ACCEPTEREN

alle gangbare betaalmethoden