Plato Knop - Geborsteld Messing

Productgegevens

Als u een meer prominente, ronde kastknop voor uw meubels zoekt, dan is de Plato knop wellicht de juiste keuze. De Plato knop is veel groter dan een gemiddelde ladeknop. Met zijn diameter van 42 mm heeft hij een opmerkelijke impact op elk meubel.

De Plato knop is gemaakt van aluminium en heeft een afwerking van geborsteld messing. Het geborstelde oppervlak maakt het gemakkelijk te onderhouden, aangezien vingerafdrukken bijvoorbeeld helemaal niet zichtbaar zijn in vergelijking met een gepolijst oppervlak. Het geborstelde oppervlak heeft ook een warmer effect op de meubels.

De Plato knop is zowel geschikt voor keukenkasten als voor badkamermeubels. Hij heeft een perfect formaat voor grotere of zwaardere lades. Hij vervult niet alleen de functionaliteit van het meubilair, maar voegt ook een zichtbare versterking toe aan het gehele ontwerp.

Hans Sandgren Jakobsen is de ontwerper achter de Plato knop. Het Deense designbedrijf Frunipart heeft gezorgd voor de kwaliteitsproductie, marketing en levering van deze prachtige knoppen. De Plato kastknop in geborsteld messing kan gecombineerd worden met Edge Straight in dezelfde afwerking, ook van Furnipart.
Prijs EUR16.59
Op voorraad
sku: 370206-11
Aantal
Materiaal:
Aluminium
Finish:
Gelakt
Merk:
Furnipart
Ontwerpers:
Hans Sandgren Jakobsen
Bekleding:
Brushed Brass
Coating:
Messing
Diepte (A):Diameter (C):Hoogte:
24 mm42 mm14 mm
GRATIS VERZENDING

GRATIS VERZENDING

3-5 werkdagen
* Spoedverzending beschikbaar
WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

WIJ VOEGEN GRATIS SCHROEVEN TOE

Bij elk handvat
VEILIGE BETALING

VEILIGE BETALING

SSL veilige verbinding
WIJ ACCEPTEREN

WIJ ACCEPTEREN

alle gangbare betaalmethoden